Visit Our Global Site

Αυτή η πισίνα αδιαβροχοποιήθηκε με Xypex στη διάρκεια της κατασκευής. Χρησιμοποιείται με επιτυχία όλο το χρόνο.

Διανομέας

Αποστολή ηλ. μηνύματος
 • Xypex Project

  60 Holborn Viaduct

  Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Το κτίριο γραφείων αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 8 ορόφους και κατασκευάστηκε με βάση τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Το Xypex Admix χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς στο συγκεκριμένο έργο προσφέροντας πλήρη στεγανοποίηση του υπογείου. Το υπόγειο εκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του οικοπέδου και αποφασίστηκε η αντικατάσταση των αρχικά προβλεπόμενων μεμβρανών στεγανοποίησης με Xypex Admix. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση για την επιλογή του Xypex Admix έπαιξε η δυνατότητα χρησιμοποίησής του σε σκυροδέματα υψηλής περιεκτικότητας τσιμέντου. Το Xypex Admix χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρη την πλάκα του υπογείου, στα τοιχία και στις δοκούς καθώς και στα κατώτερα τμήματα του πυρήνα του κτιρίου.
 • Xypex Project

  Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων

  Σλοβακία Τα Xypex Concentrate και Modified εφαρμόστηκαν σε τρεις δεξαμενές χώνεψης ιλύος και σε μία δεξαμενή αποθήκευσης καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 2.472m2. Για την επισκευή ρωγμών χρησιμοποιήθηκαν τα Xypex Patch’n Plug και Concentrate Dry-Pac.
 • Xypex Project

  Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού Cardedeu

  Βαρκελώνη, Ισπανία Η εγκατάσταση επεξεργασίας νερού Cardedeu παρέχει πόσιμο νερό στη Βαρκελώνη και σε άλλες πόλεις. Τα κανάλια φιλτραρίσματος που οδηγούν στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού επισκευάστηκαν και στεγανοποιήθηκαν με προϊόντα Xypex.
 • Xypex Project

  Κράσπεδα Γέφυρας

  Τσεχία Για την προστασία των κρασπέδων γέφυρας από διείσδυση νερού και από τις καταστροφικές επιδράσεις του άλατος που χρησιμοποιείται κατά τους χειμερινούς μήνες χρησιμοποιήθηκε Xypex Concentrate.
 • Xypex Project

  Ξενοδοχείο Amathus Beach

  Κύπρος Η κεντρική πισίνα του Amathus Beach Hotel στεγανοποιήθηκε με Xypex κατά την διάρκεια της κατασκευής. Η πισίνα χρησιμοποιείται με επιτυχία όλο τον χρόνο.
 • Xypex Project

  Υδροηλεκτρικό Εργοστάσιο Chaira

  Chaira, Βουλγαρία Οι εγκαταστάσεις σκυροδέματος, σε βάθος 350m κάτω από τη στέψη του φράγματος του υδροηλεκτρικού εργοστασίου, παρουσίαζε έντονες ρωγμές και διαρροές. Τα Xypex Patch’n Plug και Concentrate χρησιμοποιήθηκαν σταδιακά έως την πλήρη διακοπή όλων των διαρροών.
 • Xypex Project

  Σταθμός Πυρηνικής Ενέργειας Daiichi, Φουκουσίμα

  Okuma, Φουκουσίμα, Ιαπωνία Για τη διασφάλιση της πλήρους στεγανοποίησης και την αύξηση της ανθεκτικότητας του σκυροδέματος του πυθμένα και των τοιχίων της δεξαμενής αποθήκευσης αποβλήτων καυσίμων, εφαρμόστηκε Xypex Concentrate.
 • Xypex Project

  Προβλήτα Μεταλλευμάτων Anderson

  Port Hedland, Αυστραλία Η μεταλλευτική εταιρεία πρόκειται να εξορύξει και να εξάγει, μέσω της συγκεκριμένης Προβλήτας Μεταλλευμάτων, 45 εκατομμύρια τόνους ορυκτού σιδήρου τον χρόνο στις αγορές της Ασίας. Το Xypex Admix χρησιμοποιήθηκε σαν πρόσμικτο σε όλα τα δομικά στοιχεία σκυροδέματος των εγκαταστάσεων (τρεις προβλήτες) για να προσδώσει αυξημένη ανθεκτικότητα και να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του έργου παρά το έντονα διαβρωτικό θαλάσσιο περιβάλλον.
 • Xypex Project

  Χοάνες Αναβατορίων – Σιλό Sojaprotein

  Becej, Σερβία Στα τοιχώματα και τις πλάκες σκυροδέματος των κατασκευών που αποτελούν τη χοάνη και βάση του κάθε αναβατορίου, εφαρμόστηκαν Xypex Concentrate και Patch’n Plug για την προστασία των δημητριακών από το εισερχόμενο νερό λόγω προβλημάτων στεγάνωσης.
 • Xypex Project

  Μετρό Κοπεγχάγης

  Κοπεγχάγη, Δανία Για την σφράγιση ρωγμών μικρού εύρους στις κατασκευές πρόσβασης, στα τοιχεία, στα φρεάτια, στις ράμπες και στις οροφές των σταθμών χρησιμοποιήθηκε Xypex Concentrate. Για την επίτευξη ομοιόμορφης απόχρωσης αναμίχθηκε Xypex Concentrate Grey με 1,5% μαύρο οξείδιο. Όλες οι διαρροές σφραγίστηκαν ακόμη και για τις υψηλότερες υδροστατικές πιέσεις.
 • Xypex Project

  Φρεάτια Σκυροδέματος στη Νέα Ορλεάνη

  Νέα Ορλεάνη, Λουϊζιάνα, ΗΠΑ Το Xypex Admix προστέθηκε στο σκυρόδεμα των φρεατίων για να τα στεγανοποιήσει πλήρως και να τα προστατέψει από διείσδυση χημικών και χλωριόντων. Το Xypex Admix εξασφαλίζει ότι τα φρεάτια είναι πλήρως στεγανά σε όλη τη μάζα και διατομή τους εκ κατασκευής.
 • Xypex Project

  Φράγμα Ilda

  Kasama, Ιαπωνία Προϊόντα Xypex χρησιμοποιήθηκαν για να σταματήσουν την διαρροή νερού μέσω των κατασκευαστικών αρμών στην κατάντη πλευρά του φράγματος που βρίσκεται στην επαρχία Ibaraki. Οι φωτογραφίες δείχνουν την όψη του φράγματος πριν και μετά την εφαρμογή Xypex. Ο αρχικός εργολάβος του έργου ήταν η Toda Gene Co., Ltd και η εφαρμογή Xypex ολοκληρώθηκε το 1991. 
 • Xypex Project

  Έπαυλη στην Κηφισιά

  Αθήνα Η διατηρητέα αυτή έπαυλη που χρονολογείται στις αρχές του 20ού αιώνα βρίσκεται σε μία από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας. Στις νέες πλάκες δαπέδου του υπογείου από σκυρόδεμα και στο φρεάτιο του ανελκυστήρα χρησιμοποιήθηκε Xypex Admix C-1000 NF, ενώ στα τοιχεία από εκτοξευόμενο σκυρόδεμα στο εσωτερικό του υπογείου εφαρμόστηκε Xypex Concentrate. Οι αρμοί πλάκας-τοιχείου σφραγίσθηκαν με Xypex Concentrate σε μορφή Dry-Pac.
 • Xypex Project

  Φρεάτιο Ανελκυστήρα στο Νέο Φάληρο

  Αθήνα Στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ που ανακατασκευάστηκε, επιλέχθηκε νέα θέση για τον ανελκυστήρα. Ο σχεδιαστής προδιέγραψε Xypex Admix C-1000 NF για το νέο φρεάτιο. Η έγχυση του σκυροδέματος ήταν μονολιθική και έτσι δεν πάρθηκε κανένα άλλο μέτρο για την αδιαβροχοποίηση του φρεατίου.
 • Xypex Project

  Τοιχείο Υπογείου στο Παλαιό Φάληρο

  Αθήνα Τοιχείο σκυροδέματος, σε υπόγειο υποκαταστήματος τράπεζας στο Παλαιό Φάληρο, παρουσίαζε έντονη υγρασία και επισκευάστηκε με μία στρώση Xypex Concentrate και μία στρώση Xypex Modified. Θέσεις στις οποίες υπήρχαν τρυπόξυλα, σφραγίσθηκαν με Xypex Patch'n Plug.