Visit Our Global Site

Xypex Admix C 1000-NF betonin lisäainetta käytetään kohteessa varmistamaan vedentiiveyden anturoissa, hissikuilujen montuissa, vedenpainelaattarakenteissa sekä maanpaineseinissä. Uudiskohteessa hyödynnetään kattavasti Xypexin taattua vedentiiveysjärjestelmää. 

JÄLLEENMYYJÄ

lähetä sähköpostia

Tervetuloa

Xypex Suomeen

Olet tällä hetkellä Xypexin suomenkielisen jälleenmyyjän sivustolla. Täällä voit lukea tuotteistamme ja palveluistamme, katsella esittelyjä paikallisista projekteista sekä ottaa yhteyttä suoraan paikalliseen jälleenmyyjäämme, jos sinulla on kysymyksiä tai haluat ostaa tuotteita. Voit siirtyä milloin tahansa Xypexin maailmanlaajuiselle sivustolle napsauttamalla osoitetta www.xypex.com.

Myymme, varastoimme ja tuemme Xypexin patentoituja Crystalline-vedeneristystuotteita Xypex Chemical Corporation -yhtiön lisenssillä. Xypexin uraauurtava Crystalline-vedeneristysteknologia on suojannut betonirakenteita yli 40 vuoden ajan yli 80 maassa.

Xypexin Crystalline-teknologiaa on testattu jokaisessa haastavassa ilmastossa ja vaihtelevissa rakennustilanteissa tuhansissa eri sovelluksissa. Nykyisin Xypex asettaa alansa standardit tarjoamalla vaativaa huippuosaamista, ja sen tuotteita käytetään yhä useammissa suurissa betonisovelluksissa.