Stambeno naselje na Jarunu

Hrvatska

Xypex Admix (2450 kg) dodan je u 700 m3 betona koji je korišten pri gradnji temelja i podzemne garaže ovog stambenog naselja s 2 zgrade. Debljina tretirane ploče bila je 60 cm, a debljina zidova 30 cm. Za 300 m okomitih i vodoravnih spojnica korišteni su i Xypex Concentrate i Xypex Dry-Pac.

Dobrodošli u Xypex Hrvatska

Posjetili ste hrvatsku stranicu distributera tvrtke Xypex. Ovdje možete saznati o našim proizvodima i uslugama, pogledati prezentacije lokalnih projekata, a u slučaju bilo kakvih pitanja ili upita vezanih uz prodaju možete kontaktirati svog regionalnog distributera. Kada se želite vratiti na globalnu stranicu tvrtke Xypex, kliknite ovdje www.xypex.com.

Skladištimo, prodajemo te nudimo podršku za proizvode tvrtke Xypex za hidroizolaciju betona pod licencom tvrtke Xypex Chemical Corporation. Revolucionarna se tehnologija hidroizolacije kristalizacijom tvrtke Xypex koristi za zaštitu betonskih struktura već više od 40 godina i u više od 80 zemalja.

Tehnologija Xypex Crystalline ispitana je i dokazana u mnogobrojnim situacijama diljem svijeta, u svim zahtjevnim podnebljima te različitim građevinskim slučajevima. Danas Xypex u svojoj struci postavlja rigorozan standard u pogledu izvrsnosti koji se nastavlja definirati i primjenjivati u sve više značajnijih situacija u kojima se koristi beton.

Scroll to top