Ξενοδοχείο Amathus Beach

Κύπρος

Αυτή η πισίνα αδιαβροχοποιήθηκε με Xypex στη διάρκεια της κατασκευής. Χρησιμοποιείται με επιτυχία όλο το χρόνο.

Καλώς ορίσατε στην Xypex σε Ελλάδος

Έχετε επισκεφθεί τον ελληνικό ιστότοπο του Διανομέα της Xypex. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να δείτε μία σειρά διεθνών έργων, καθώς και να επικοινωνήσετε απευθείας με τον περιφερειακό Διανομέα για απορίες ή ερωτήματα που μπορεί να έχετε. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να μεταβείτε στον παγκόσμιο ιστότοπο της Xypex, απλώς κάντε κλικ εδώ www.xypex.com.

Τα πατενταρισμένα προϊόντα Κρυσταλλικής αδιαβροχοποίησης της Xypex στοκάρονται, πωλούνται και υποστηρίζονται από εμάς με άδεια από την Xypex Chemical Corporation. Για περισσότερα από 40 χρόνια και σε περισσότερες από 80 χώρες, η επαναστατική Τεχνολογία αδιαβροχοποίησης με κρυσταλλοποίηση της Xypex προστατεύει τις υποδομές σκυροδέματος.

Η Τεχνολογία κρυσταλλοποίησης της Xypex έχει ελεγχθεί και δοκιμαστεί σε χιλιάδες εφαρμογές σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις δύσκολες κλιματικές συνθήκες και σε πολύ διαφορετικές περιπτώσεις δόμησης. Σήμερα, η Xypex τοποθετεί τον πήχη της απαιτητικής αριστείας στον τομέα της και συνεχίζει να αποτελεί προδιαγραφή και υλοποίηση σε όλο και περισσότερες εφαρμογές σκυροδέματος μεγάλης κλίμακας.

Scroll to top