Gefionspringvandet

København

Det lykkedes dem at stoppe vandlækager i reservoiret under pumpehuset efter Xypex Concentrate og Patch'n Plug blev monteret på både de udvendige og de indvendige sider. Statuen og betonpladerne til de fire vandbassiner blev fjernet, og nye betonplader blev støbt med Xypex Admix tilføjet til cementblandingen. Xypex Concentrate og Modified blev monteret på de eksisterende bassinvægge.

Velkommen til Xypex Danmark

Du besøger nu Xypexs danske distributørside. Her kan du lære mere om vores produkter og servicer, se vores fremvisning af lokale projekter, samt få direkte kontakt til din regionale distributør, så du kan stille spørgsmål eller bestille produkter. Du kan altid gå til Xypexs globale hjemmeside ved at klikke her www.xypex.com.

Xypexs proprietære krystallinske imprægneringsprodukter lagres, sælges og understøttes af os i henhold til et licens fra Xypex Chemical Corporation. Den banebrydende Xypex Crystalline Waterproofing Technology har i mere end 40 år, i over 80 lande, hjulpet med at beskytte infrastrukturer af beton.

Xypex Crystalline Technology er blevet afprøvet, og har bevist sit værd, i tusindvis af anvendelser verden over i ethvert udfordrende klima og i forskellige byggesituationer. I dag sætter Xypex standarden for krævende dygtighed inden for vores branche, og fortsætter med blive speciferet og brugt i flere og flere betonanvendelser.

Scroll to top