Hidrocentrala de la Târgu Jiu

Târgu Jiu

Pereţii de presiune din amonte şi aval ai acestei hidrocentrale au fost impermeabilizaţi cu 700 kg de produse Xypex înainte de devierea în faza a doua a râului, ce a pus structura sub presiune.

Country Videos Banner

 
videos-01
 • Prezenţa internaţională a Xypex

  Betonul este produsul universal care, printre multe alte lucruri, reţine apa interioară şi împiedică pătrunderea apei exterioare. Dar când betonul se deteriorează şi pătrunde apa? Probleme mari la orizont. Aceasta este povestea Xypex în întreaga lume, puterea de reparare a betonului cu un produs extraordinar - iar faptul că suntem prezenţi cu soluţia oportună a transformat Xypex într-un lider în impermeabilizarea betonului.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/W20Fmi7ur8w

   
  1
 • Introducere în tehnologia Xypex Crystalline

  La baza dezvoltării tehnologiei Xypex Crystalline a stat o cunoaştere aprofundată a structurii chimice şi fizice a betonului. Betonul este poros. Canalele sale capilare de tip tunel reprezintă o parte naturală a masei sale şi permit trecerea apei şi a altor lichide.

  Cercetătorii de la Xypex au recunoscut posibilitatea unui tratament chimic care ar umple aceste canale capilare pentru a preveni pătrunderea apei şi a altor lichide din orice direcţie. Această structură integrată umple canalele capilare, determinând impermeabilizarea betonului.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/Nt9jG9WDnyQ

   
  2
 • Animaţie cu tehnologia Xypex Crystalline

  Modul de funcţionare a tehnologiei Xypex Crystalline pentru impermeabilizarea şi protejarea betonului continuă să suscite interesul şi fascinaţia autorilor de specificaţii şi al furnizorilor de beton din întreaga lume. Printr-o imagine puternic mărită a unui canal capilar, animaţia ilustrează modul în care Xypex pătrunde în beton şi în care reacţia catalitică rezultantă conduce, în ultimă instanţă, la formarea de cristale insolubile şi a unei structuri de beton impermeabilizate permanent, chiar şi la presiuni hidrostatice extreme.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/BfKGbWUmAoE

   
  3
 • Aplicarea Xypex Coating

  Produsele Xypex Coating, pentru aplicare pe suprafaţă, fac parte din sistemul Xypex de protejare şi impermeabilizare a betonului şi reprezintă una din cele trei modalităţi diferite de aplicare a tehnologiei Xypex Crystalline la beton.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/iCXf5QD7REM

   
  4
 • Aplicarea Xypex Admix

  Produsele Xypex Additive, adăugate betonului în momentul dozării, fac parte din sistemul Xypex de protejare şi impermeabilizare a betonului şi reprezintă una din cele trei modalităţi diferite de aplicare a tehnologiei Xypex Crystalline la beton.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/hWaAfBV9DpI

   
  5
 • Aplicarea Xypex Dryshake

  Produsele Xypex Dryshake, pentru suprafeţe orizontale, fac parte din sistemul Xypex de protejare şi impermeabilizare a betonului şi reprezintă una din cele trei modalităţi diferite de aplicare a tehnologiei Xypex Crystalline la beton.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/6rLqCnMQkM8

   
  6
 • Repararea betonului cu Xypex

  Xypex furnizează un număr de produse specializate pentru o gamă variată de aplicaţii de reparare a betonului, precum oprirea curgerii apei, peticire, refacerea suprafeţei şi reabilitarea betonului, precum şi repararea fisurilor.

  Redare video

  https://www.youtube.com/embed/zUduZjTNAw0

   
  7
Scroll to top